Rss

Despre noi

Utilaje hoteluri ,si restaurante,cantine,centre comerciale,(pe scurt) HO-RE-CA-INOX


Obiect de acctivitate:
Scopul activitatii este de a da clientului solutia optima nevoilor sale ,oferind produse de cea mai buna calitate, insotite de cele mai eficiente idei pentru dotarea spatiului, respectand cele mai riguroase norme de flux tehnologic si igiena (H.C.C.P.) ,si totodata aducand idei inovative pentru un design placut,si o functionalitate maxima.. Ca urmare, clientilor le sunt oferite cele mai noi produse din domeniul Ho.Re.Ca.-Inox , astfel incat fiecare proiect sa fie unic si personalizat nevoilor clientului .
Utilajele sunt de ultima generatie ,si cautam sa reducem costurile de intretinere prin ofertarea de utilaje de renume, cu o integrare perfecta in locatia dumneavastra.

Misiunea Ho.Re.Ca.-Inox este aceea de a contribui la succesul clientilor sai, lucru realizat prin ofertarea de produse si servicii de o calitate exceptionala, bazandu-se pe o echipa de profesionisti si lucrand cu cei mai importanti furnizori de echipamente din domeniul Ho.Re.Ca. in special din Italia, dar si din Germania ,Suedia, Grecia, . Experienta acumulata pana acum face din Ho.Re.Ca.-Inox un partener de incredere pentru succesul clientilor sai.

Inca de la inceputul activitatii sale, Horeca-inox a fost orientata spre repararea tuturor utilajelor aflate pe piata, insa acum la cererea partenerilor sai am decis sa commercializam aceste utilaje,si prin experienta care am acumulat-o de peste 20 de ani,am gasit solutia optima pentru o afacere reciproc avantajoasa .
Noi nu oferim tehnologie!
Oferim tehnologia de maine la pretul zilei.